Socialt Ansvar

Redan som tonåring började jag engagera mig ideellt inom idrotten. Jag tränade yngre i Tennis, Alpint och Basket. Att dela med sig och bry sig om andras personliga utveckling är något jag fortfarande brinner för även om jag numera inte längre är ledare inom idrotten.

Jag har sedan många år tillbaks Sjungit och Spelat Min Musik Pro Bono för olika organisationer och såväl BRANDSTATION som SENSAYTION har medverkat i flera olika projekt för behjärtansvärda organisationer utan ersättning vilket jag anser vara en självklarhet och plikt.

2014 började jag arbeta med ungdomar med HVB genom en privat aktör vilket gav mig nya erfarenheter och insikter om hur Soc. agerar och hur en del av de privata aktörerna fungerar.

2016 arbetade jag som timvikarie på det statliga Rebecka Hemmet (LVU) med unga (16 år-20år) tjejer med missbruksproblematik, något som fått mig att utvecklas som person samtidigt som jag blivit än mer tacksam för vad livet har gett Mig.

Ny Gemenskap är en politisk och religiöst oberoende organisation som jag har spelat för vid olika tillfällen sedan några år tillbaks och för närvarande är jag även en av deras timvikarier som hjälper till då det behövs vid deras kaféer eller olika aktiviteter.

Läs mer om Ny Gemenskap Här ==>>

Jag arbetar även numera som kontaktperson inom två kommuner där jag tar mig an klienter som har behov av olika former av stöd.

Privat har jag även haft förmånen att få vara behjälplig ett antal människor som av olika skäl hamnat i kris och haft behov av samtal och stöd. Det skänker mig en enorm tillfredställelse att få vara en del av en personlig förändring till det bättre och det gör jag gärna mer av.

Till sist.

Mitt liv, till dagens datum, blev inte alls som jag tänkt mig. Jag har fått vara med om enormt mycket kul, och jag har även haft min beskärda del av motgångar och misslyckanden så väl personliga som inom mitt företagande. Idag vill jag utnyttja Min erfarenhet konstruktivt, då jag under allt för många år har agerat destruktivt.

”Giv Mig Sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden”

 

©