Referenser

”Vi samarbetade då jag jobbade på Metro och den kontakten tog jag vidare till Clear Channel. Christers styrka är att tänka ”utanför boxen” och han ser alltid en lösning när en förfrågan dyker upp. Christer är kreativ, lösnings orienterad, leverans säker – man får oftast mer än man frågor efter och han är bra att ”bolla” idéer med.”

Kvinna 35-40, Creative Director

”Christer Odebrand blev inbjuden som expert och innovatör inom sitt område att delta på vår ”Future Marketing Day” då jag var VD på Sale Nordic Action Marketing. Han var ”best in class”. De seminarier han höll drog fulla hus och fick toppbetyg i utvärderingen. Han gjorde dessutom det där lilla extra och överraskade med ett mycket innovativt showroom i samband med detta. Christer är driven och energisk med en härlig karisma. Han är en strålande inspiratör och presentatör som kommer att överträffa era förväntningar.”

Man 45-50. Managing Director

”Christer är mycket kompetent och analytisk i sitt arbete och har alltid en strävan att utefter ekonomiska och personella förutsättningar i bolaget, utveckla och se till att varje evenemang blir lönsamt ur alla perspektiv. Han har en drivkraft som är mycket kraftfull och är inte heller rädd att ”ta i ordentligt” i alla avseenden. Det ska också tilläggas att Christer har en enorm förmåga vad gäller kundkontakt. Hans bemötande borgar för samarbete och lyckade affärer.”

Kvinna 40-45, VD och ägare

”Vi har haft ett affärsmässigt förhållande sedan 2001 då jag initierade Christer i idéerna kring Dustin Digital Expo. Det blev tre mässor ihop innan jag slutade på Dustin. Dessa events är fortfarande legendariska i IT-branschen och var oerhört uppskattade av alla inblandade, personal, kunder och utställare. Christer är en mycket god och tydlig projektledare, parat med bra idéer och ett brett kontaktnät för att kunna leverera dessa. Detta gör att du som beställare får EN kontakt och en trygghet i leveransen då Christer alltid håller tidplan. Christer är skön kille som tar sina uppdrag på fullaste allvar och i vårt samarbete kan man alltid para det med humor och kul infall som ofta leder till leveransen blir bättre. Han är pålitlig, kreativ, idérik och stresstålig med mycket god förmåga att ha många bollar i luften Om du vill ha en kampanj eller event som sticker ut och ger bra valuta för pengarna är Christer rätt man att anlita.”

Man 45, Tf VD

 

 

UTMÄRKELSER:

2010 SILVERÄGG: Kategori Integrerad reklam, för SR tillsammans med Forsman&Bodenfors

2010 SILVERÄGG: Kategori Radioreklam för SAS tillsammans med CP+B

2004 Nominerad till Guldägget för UNICEF, tillsammans med Åkestam.Holst

2002 GULDÄGG: Kategori Integrerad reklam för Alkoholkommittén, tillsammans med Åkestam.Holst