Dykning

Sedan den 11.10 2015 är jag licensierad Padi Diving Instructor, Nr: 369198.

Jag arbetar som dykinstruktör på frilansbasis och mestadels utifrån mina vänner på Octopus i Port de Soller, Mallorca där jag tillbringar så mycket tid jag bara kan.

Läs mer om Octopus, Port de Soller här ==>>

Mitt dykintresse började på Maldiverna 1986 dit jag och några vänner från Vingresor drog på en semesterresa. Efter några dyk där så fortsatte jag att lyxdyka på mina resor runt om i världen som hobby tills dess att jag sommaren 2015 bestämde mig för att utbilda mig till instruktör för PADI. Jag har ALLTID dykt i varma vatten, förutom en gång då jag dök på ett vrak utanför Larvik i Norge, men det är en helt annan historia.

Läs mer om PADI här ==>>

Dykning för mig är näst intill en meditativ naturupplevelse.  Att besöka livet under ytan och betrakta deras värld är en ynnest som jag önskar alla som vill att få uppleva. ★

Några av de platser jag har dykt på förutom Mallorca och Port de Soller är, Barbados, Guadeloupe, Stora Barriärrevet, Sharm El Sheikh, Eilat, Tulum, Cancun, Kos, och Thailand där jag även har arbetat som instruktör på Koh Lanta och Phuket.

Är Du nyfiken på dykning, hör gärna av Dig för hur man går tillväga för att prova på, ta cert, eller bara vill få tips om nya dyk.